Novice

ODPOVED KONCERTA: SENIDAH & RELJA POPOVIĆ - Kranj in Celje

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 07 sep.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
ODPOVED KONCERTA: SENIDAH & RELJA POPOVIĆ - Kranj in Celje
Obveščamo vas, da sta koncerta SENIDAH & RELJA POPOVIĆ v Kranju in Celju (11. 9.) žal odpovedana. Z obema izvajalcema smo tekom letošnjega poletja izvedli 3 nepozabne in razprodane dogodke (Koper, Maribor in Ljubljana), zato se bomo potrudili, da oba odpovedana koncerta izpeljemo prihodnje leto, ki upamo, da bo bolj prijazno tako do vas obiskovalcev, kot nas organizatorjev.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).
Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.