Novice

TONY CETINSKI, NOVA GORICA (14.8.2021) - ODPOVEDANO

[OBVESTILO ORGANIZATORJA]

datum in ura dogodka 12 avg.

Koncert Restart tour: TONY CETINSKI v Novi Gorici, ki je bil napovedan za 14.8., je odpovedan. Vsi kupci vstopnic lahko na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili, prejmete povračilo kupnine. Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.Hvala za razumevanje!