Novice

LUKA BASI - LJUBLJANA 12.8. - PRESTAVLJENO V KRANJ - NOV TERMIN 20.8.2021

[OBVESTILO ORGANIZATORJA]

datum in ura dogodka 11 avg.

Koncert Restart tour LUKA BASI v Ljubljani, ki je bil napovedan za 12.8., smo združili s koncertom v Kranju, ki se bo odvijal 20.8. Vse kupce vstopnic ob tem prosimo za razumevanje.

Vse že kupljene vstopnice za koncert v Ljubljani veljajo za nov termin dogodka. V kolikor se dogodka ne morete udeležiti ob novem terminu, lahko na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili, prejmete povračilo kupnine. Na dogodku bo zagotovljeno brezplačno testiranje.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCISpletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTAKupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.Hvala za razumevanje.