Novice

KRIZA SREDNJIH LET, 25.10.2020 AJDOVŠČINA - PRESTAVLJENO

[OBVESTILO ORGANIZATORJA]

datum in ura dogodka 11 avg.

Nadomestni termin za prestavljeni predstavi Kriza srednjih let, 25.10.2020, Ajdovščina, je 21.8.2021 v gradu Vipavski križ.


Kupci, ki jim nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnejo do 20.8.2021 na prodajnem mestu kjer so jih kupili.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCISpletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTAKupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.Hvala za razumevanje.