Novice

JAN PLESTENJAK, MURSKA SOBOTA (EXPANO) - NOV TERMIN JE 17.9., SKUPAJ Z NINO PUŠLAR - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 05 avg.

Koncert Jana Plestenjaka v Murski Soboti (Expano), ki je bil v sklopu turneje Restart Tour napovedan za 7. avgust, je zaradi posledic PCT ukrepov prestavljen na 17.9.2021, saj organizator za področje Murske Sobote ni uspel pravočasno urediti brezplačnega testiranja na samem dogodku. Da pa bo dogodek 17.9. 2021 še bolj izjemen, sta se izvajalca JAN PLESTENJAK in NINA PUŠLAR, glede na trenutno situacijo odločila, da združita svoja restart koncerta v Murski Soboti, v en nepozaben večer slovenske glasbe. Nov termin skupnega koncerta je 17. september, v EXPANO Murska Sobota. Upamo, da smo vam dali še razlog več, da se vidimo v čim večjem številu. Vse že kupljene vstopnice za kateregakoli od koncertov (Jan Plestenjak ali Nina Pušlar v Murski Soboti) veljajo za nov termin, v kolikor pa se koncerta na nov termin ne morete udeležiti, pa lahko dobite povrnjeno kupnino na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili. Oba glasbenika obljubljata edinstven in nepozaben večer. 

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTAKupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.Hvala za razumevanje.