Novice

Werner, Maribor - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 01 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!


zaradi izrednih okoliščin, ki še vedno trajajo in odloka izdanega s strani Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) smo ponovno primorani zaradi povečane stopnje tveganja prenosa novega koronavirusa in prepovedi izvajanja koncertov poiskati nov nadomestni termin za izvedbo velikega koncerta ob 30-letnici glasbene kariere Wernerja, ki bi se moral odvijati v petek 16.10. 2020 v dvorani Tabor v Mariboru.

Postopki vlade in NIJZ nam že od meseca marca onemogočajo izvajanje svojega dela.


Nov termin koncerta je 09. 04. 2021 ob 19.30. Vse kupljene vstopnice, tudi tiste, ki ste jih kupili po akcijskih cenah, v predprodaji in redni prodaji veljajo za nov termin.


Hvala, ker ste v srcu z Wernerjem in skupaj z njim čakate na druženje ter veliko praznovanje.


V pričakovanju srečanja:)


Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.