Novice

Predstava TRIP TO LAS VEGAS, Mengeš - NOV TERMIN!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 05 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani!

Predstavo TRIP TO LAS VEGAS prvotno planirano za 13.3.2020, zaradi korona virusa prestavljeno na 10.4. in kasneje prestavljeno še na 6.11.2020 moramo zaradi spoštovanja ukrepov in varnostne razdalje med sedeži razdeliti na dodatne termine.

Vaš novi termin je ponedeljek, 9. 11. ob 20.30 v Kulturnem domu Mengeš

Zaradi upoštevanja ukrepov RS in priporočil NIJZ o medsebojni varnostni razdalji, vas prosimo, da se na dan predstave, torej v ponedeljek, 9.11. , med 19.45 in 20.15 uro zglasite pri blagajni Špas teatra v Kulturnem domu Mengeš. Potrebno je zamenjati vstopnice z novim, veljavnim sedežnim redom.

Špas teater kot organizator spoštujemo ukrepe vlade RS in priporočila NIJZ, v dvorani z izločanjem sedežev zagotavljamo varnostno razdaljo 1,5m. Prosimo, da tudi obiskovalci upoštevate razdaljo ob prihodu v dvorano, higijeno kašlja, razkuževanje rok pred vstopom v dvorano. Maske v javnem prostoru so obvezne.

V kolikor vam nov termin ne ustreza, vam za že kupljene vstopnice zamenjamo termin (zamenjave so mogoče do zapolnitve kapacitet) ali povrnemo denar. Za menjavo oz. povračilo kupnine nam pišite na mail marketing@spasteater.com , najkasneje do petka, 9.10.2020.

Za več informacij smo na voljo po telefonu 040 33 33 39 (vsak delavnik od 9.00 do 15.00 ure).

Hvala za razumevanje!

Špas teater


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na marketing@spasteater.com pošljite svojo zahtevo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.