Novice

“Nicky Cruz – Od obupa v upanje!” - ODPOVEDANO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 05 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da organizatorji prireditve “Nicky Cruz – Od obupa v upanje!” v letošnjem letu nikakor ne moremo izvesti. Zato prireditev odpovedujemo. Naša obvestila lahko še naprej spremljate na www.facebook.com/nickycruzSLO .

Kupnino za že kupljene vstopnice dobite povrnjeno na prodajnem mestu od 5. 10. 2020 do 5. 12. 2020. V primeru, da bomo v prihodnjem letu vendarle uspeli povabiti gosta, bodo vaše vstopnice ostale veljavne za nov termin.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.