Novice

EROTIKA po Emeršiču z datumom 15.3. | 29.3. | 4.10. - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 01 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci.


Vse imetnike vstopnic EROTIKA po Emeršiču z datumom 15.3. | 29.3. | 4.10. Vas obveščamo, da je predstava ponovno prestavljena!

Vaš novi termin je SREDA, 14.10. OB 20.00 v Kulturnem domu Mengeš.


Prosimo vas, da se na dan predstave, 14.10. zglasite pri blagajni v Kulturnem domu Mengeš, potrebna je menjava vstopnic z novim veljavnim sedežnim redom.

V kolikor vam nov termin ne ustreza vam za že kupljene vstopnice povrnemo denar. Za povračilo kupnine nam pišite na mail marketing@spasteater.com, najkasneje do ponedeljka, 5.11..

Sprememba termina je prišla zaradi bolezni igralcev in nove koordinacije programa slovenskih gledališč. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo.


S tem, ko zadržite svoje vstopnice izdatno pomagate obstoj kulturnih dogodkov.


Špas teater kot organizator spoštujemo ukrepe vlade RS in priporočila NIJZ, v dvorani z izločanjem sedežev zagotavljamo varnostno razdaljo 1,5m. Prosimo, da tudi obiskovalci upoštevate razdaljo ob prihodu v dvorano, higijeno kašlja, razkuževanje rok pred vstopom v dvorano. Maske v javnem prostoru so obvezne.

Za več informacij smo na voljo po telefonu 040 33 33 39 (vsak delavnik od 9.00 do 15.00 ure).

Hvala za razumevanje!

Špas teater


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na marketing@spasteater.com pošljite svojo zahtevo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.