Novice

Nina Pušlar, Šoštanj - ZNAN NOV DATUM!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 11 sep.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Zaradi ukrepov NIJZ smo v marcu odpovedali težko pričakovani koncert NINE PUŠLAR z GOSTI, tokrat pa vas z veseljem obveščamo, da je termin koncerta prestavljen na čas miklavževanja, v nedeljo, 6.12., ob 18.00 uri.

Na odru športne dvorane OŠ KDK v Šoštanju, nam bo Nina s svojimi hiti in predstavitvijo zadnjega albuma pričarala pravo glasbeno poslastico, v kateri se ji bodo pridružili tudi gost večera- znani slovenski baritonist Matjaž Robavs in otroški pevski zbor KDK Šoštanj.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

Nove vstopnice bodo na voljo preko sistema Eventim. O pričetku prodaje vas obvestimo naknadno.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.