Novice

BIG FOOT MAMA, ARENA STOŽICE - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 03 jul.

BIG FOOT MAMA, 2. OKTOBER 2021, ARENA STOŽICE  


Veliki jubilejni koncert skupine Big Foot Mama v Areni Stožice ob 30-letnici kariere, ki je bil napovedan za 3. oktober 2020, je zaradi trenutnih negotovih razmer zaradi koronavirusa prestavljen za eno leto!


Trenutna uredba Vlade Republike Slovenija onemogoča izvedbo večjih koncertov v zaprtih prostorih. Ker je prihodnost glede dovoljenih kapacitet zelo negotova in ker priprava ter izvedba koncerta zahtevata določen čas, je morala Big Foot Mama kot organizator sprejeti težko odločitev.


Ker ni jasno, kdaj bo ponovno dovoljeno organizirati koncerte te velikosti, so se Bigfooti odločili, da 30-letnico izpeljejo leto kasneje - 2. oktobra 2021 v Areni Stožice. Že kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin!


IZJAVA BIG FOOT MAME:
»Spričo še vedno nestabilnih razmer v letu 2020 pri tako masovnem projektu, kot je veliki koncert v Stožicah, ne moremo zagotoviti upoštevanja vseh predpisov, saj se spreminjajo iz tedna v teden in vse je videti negotovo za jesen, zato smo žal primorani našo 30-letnico prestaviti!
Koncert je že na pol razprodan in vsi smo komaj čakali na slovenski rokenrol dogodek leta. Ampak ta naš koncert, ki bo verjetno koncert kariere, saj res pripravljamo veličasten šov, nam pomeni preveč, da bi ga prepustiti na milost in nemilost dejavnikov, na katere nimamo vpliva. Za nas in vas in vse bo najbolje, da počakamo na bolj gotove razmere. Brez skrbi, rokenrol v tem času ne bo umrl! Tako smo se odločili, da se bo naš veliki koncert ob 30-letnici Big Foot Mame zgodil leto dni kasneje, 2. oktobra 2021. Razen novega datuma ni sprememb, saj že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za nov termin!«

_________________________________________________________


VRAČILO KUPNINE 


Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, pošljite zahtevek za vračilo na info@eventim.si


SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).