Novice

STELLARBEAT 2020 - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 05 jun.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, da je festival STELLARBEAT 2020, načrtovan za 25., 26. in 27. 6. 2020 PRESTAVLJEN na nov datum, med 24. in 27 junijem 2021.


 


Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


 


Neznansko smo vam hvaležni za vsa sporočila podpore, ki so prispela do nas po vseh kanalih, med njimi tudi mnoga, da bi karte obdržali za prihodnje leto, kar je vsekakor možno in zaželjeno. Vse vstopnice bodo prenesene na StellarBeat 2021, kar pomeni, da je vstopnica, ki jo imate trenutno v rokah, enaka vstopnica, ki jo lahko uporabite za vstop na StellarBeat 2021. 


 


Če nas želite v teh zahtevnih časih podpreti, vas spodbujamo, da obdržite vstopnice za prihodnje leto. V kolikor želite vrnjeno kupnino, pa vam bomo seveda ustregli. Celotna povračila bodo na voljo med 15. junijem in 1. septembrom 2020. V tem času se lahko zglasite na prodajnem mestu, kjer ste opravili nakup ali pa se nam oglasite na naslov info@stellarbeat.si in zahtevate vračilo kupnine, ki ga bodo nato obdelali naši uradni partnerji.


 


Celotno obvestilo najdete na - https://stellarbeat.si/stellarbeat-2020-prestavljen-na-naslednje-leto/?fbclid=IwAR0G8z1Y5xPbEf6k-LVo3hPqcRlSF9k-Bg3UsKSuaGLfR5zy5WVkCn7Qiwk


 


Hvala za razumevanje.