Novice

NATURALLY 7, Ptuj - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 01 jun.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, da je koncert NATURALLY 7, Ptuj, 26. 7.  2020 PRESTAVLJEN na nov datum, 25. 7. 2021.   


 


Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


 


Zaradi previdnostnih ukrepov, ki se izvajajo za preprečevanje širjenja virusa corone (COVID-19), so bili prvi meseci evropskega dela turneje Naturally 7, vključno s koncertom v sklopu Festivala Arsana, prestavljeni. Že kupljene vstopnice bodo veljavne za nov termin, ki bo v nedeljo 25.7.2021.


 


V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od 15. 06. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


 


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


 


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic za se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).


 


Hvala za razumevanje.