Novice

GORA ROCKA 2020 - ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 01 maj

Na žalost vas moramo obvestiti, da letošnji festival Gora Rocka 2020 zaradi krize, ki jo je povzročil koronavirus SARS-CoV-2, odpade. Organizatorji smo naredili vse kar je bilo v naši moči, da bi festival izvedi, a varnost obiskovalcev in prostovoljcev mora biti na prvem mestu. Za vas imamo še nekaj informacij:
* Vstopnice, ki ste jih že kupili so še vedno veljavne. Uporabili jih boste lahko za vstop na festival v letu 2021. Za vse, ki pa že zdaj veste, da se naslednje leto festivala ne boste udeležili bomo ponudili tudi možnost vračila denarja.
* Organizatorji smo se odločili, da vas kljub odpovedi festivala, ne bomo pustili popolnoma brez rocka. Zato pripravljamo posebno izvedbo Gore Rocka na spletu. Ta bo potekala od 25. do 27. 6.
* Ideje za Goro Rocka 2021 že padajo. Namignemo vam lahko, da je večina skupin, ki bi morala na festivalu nastopiti letos, že potrdila sodelovanje z nami v naslednjem letu. Več informacij bomo lahko podali v naslednjih mesecih.
* Odpoved festivala nas je vse precej prizadela. Zato bomo potrebovali vašo pomoč. Z nakupom majice si lahko zagotovite ekskluziven spomin na te čudne neponovljive čase, hkrati pa pomagate organizatorjem Gore Rocka. Prodajo majic začnemo v ponedeljek 4. 5. 2020.
* Za več informacij obiščite našo spletno stran https://bit.ly/2KPCaok