Novice

QUEEN TRIBUTE - 16. 4. - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 01 apr.

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Queen Tribute v Ljubljani iz 16. 4. 2020 prestavljen na kasnejši termin, ki ga bodo sporočili naknadno.


Vstopnice bodo veljale za nov termin. Če vam nov termin ne bo ustrezal, lahko boste vstopnice vrnili na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.