Novice

OBVESTILO O VRAČILU KUPNIN

[ OBVESTILO EVENTIMA ]

datum in ura dogodka 30 apr.

OBVESTILO O VRAČILU KUPNIN 

Obveščamo vas, da trenutno lahko obdelujemo samo dokončno odpovedane dogodke, za katere nam je organizator že potrdil povračilo kupnin.




ODPOVEDANI DOGODKI

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).



PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic za odpovedane dogodke se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na že odprtih prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).




PRESTAVLJENI DOGODKI

Za vse prestavljene dogodke, ki že imajo nadomestne datume in vse, ki jih še nimajo, pa velja, da moramo počakati na uradno obvestilo vsakega posameznega organizatorja, kdaj in kako bomo lahko pričeli s povračili.




Več informacij bo znanih po 15. maju, ko predvidevamo, da bi lahko postopoma pričeli tudi s povračili kupnin za prestavljene dogodke.





Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!



Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!



Več informacij o odpovedanih ali prestavljenih dogodkih najdete na naši posebni podstrani COVID-19 - https://www.eventim.si/si/vstopnice/corona-information--566/promo.html