Novice

68. LF: Filharm. ork. iz Hangzhoua - ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka19mar

Spoštovani kupci!

Oragnizator obvešča, da je dogodek Filharmonični orkester iz HangzhouaFilharmonični orkester iz Hangzhoua v okviru letošnjega 68. Ljubljana Festivala 31. 8. odpovedan.

Vstopnice lahko kupite na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

 

Nazaj na News seznam