Novice

BRILJANTINA - SPREMEMBA LOKACIJE in NOVI TERMINI

Pomembne informacije

datum in ura dogodka 23 maj

SELITEV PREDSTAV IZ KRIŽANK V CANKARJEV DOM

Organizator prireditve Briljantina Festival Ljubljana je sporočil, da zaradi nepredvidenih del pri prenovi letnega gledališča v Križankah tega prireditvenega prostora v juniju še ne bo možno uporabljati.

Predstave muzikala Briljantina, ki naj bi bile junija v Križankah, se selijo v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma v Ljubljani.
Predstave se selijo v istem vrstnem redu kot so bile razporejene v Križankah in sicer:

Razpored nadomestnih predstav je torej naslednji:
- vstopnice za premiero 18. 6. se zamenjujejo za premiero v Cankarjevem domu 22. 6.
- vstopnice za predstavo 19. 6. se zamenjujejo za predstavo v Cankarjevem domu 23. 6.
- vstopnice za predstavo 20. 6. se zamenjujejo za predstavo v Cankarjevem domu 24. 6.
- vstopnice za predstavo 22. 6. se zamenjujejo za predstavo v Cankarjevem domu 25. 6.


Vstopnice za muzikal Briljantina, ki so bile kupljene za lokacijo Križanke, je potrebno zamenjati za nove pripadajoče vstopnice za Cankarjev dom do najkasneje 31. maja 2018 in sicer na blagajni Križank (vsak delovnik od 10. do 20. ure, ob sobotah med 10. in 14. uro) ali v Eventimovi poslovalnici v Tivoliju (vsak delovnik od 10. do 16. ure).
To velja tudi za imetnike vstopnic, kupljenih preko spleta.

Imetniki vstopnic imajo v Gallusovi dvorani do 31. maja zagotovljene (rezervirane) sedeže enake ali boljše kakovosti v kolikor menjajo vstopnice za navedeno pripadajočo nadomestno predstavo do navedenega datuma. V kolikor se predstave na nadomestni datum ne bi mogli udeležiti, lahko vstopnice vrnete najkasneje do 31. maja na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnili vam bomo kupnino.

Po 31. maju vstopnic ne bo več mogoče vrniti. Možno jih bo le še zamenjati na blagajni Križank (vsak delovnik od 10. do 20. ure, ob sobotah med 10. in 14. uro) ali v Eventimovi poslovalnici v Tivoliju (vsak delovnik od 10. do 16. ure) za morebitne še proste sedeže.

Za več informacij mail: info@eventim.si in info@ljubljanafestival.si.