Novice

Big Foot Mama - OBVESTILO

datum in ura dogodka07sep

Cenjeni kupci!

 

Zaradi velikega povpraševanja po vstopnicah v parterju, vam izjemoma omogočamo nakup oziroma menjavo vstopnic, na sledeče načine:

 

1.            Vsi kupci, ki ste kupili vstopnice na pooblaščenem prodajnem mestu Eventim lahko vstopnice zamenjate z doplačilom razlike v ceni na istem prodajnem mestu. Menjava vstopnic je možna v sredo, 9.9.2015 oziroma do razprodaje kontingenta.

 

2.            Vsi kupci, ki ste vstopnice kupili preko spleta in želite opraviti menjavo za parter, pa morate najprej opraviti nov nakup. Za stornacijo nam nato na e-mail info@eventim.si posredujete potrditveni e-mail nakupa starih vstopnic, ki jih želite stornirati in potrditveni e-mail novega nakupa. Opozarjamo vas, da za menjavo vstopnic izberete ceno: ZAMENJAVA ZA PARTER. Kupnina za staro naročilo bo povrnjena z enakim plačilnim sredstvom kot je bil opravljen nakup. Tisti, ki ste kupili vstopnice z moneto ali preko položnice morate pripisati številko TRR. E-mail z vsemi potrebnimi informacijami pošljite v sredo, 9.9.2015, saj menjava vstopnic po

9.9.2015 ne bo več mogoča.

Nazaj na News seznam