Veliki Valentinov koncert, 14. februar 2015, Center Stožice, Ljubljana

 

Veliki Valentinov koncert Dina Merlina  v ljubljanski areni Stožice se bo odvil v soboto, 14. februarja 2015. V prizadevanju, da bi za vse obiskovalce obisk koncerta potekal brez neljubih zapletov, težav in slabe volje vam v nadaljevanju podajamo nekaj koristnih informacij in predlogov, kako si lahko sami zagotovite nepozabno doživetje na uvodni postaji regijske turneje Dina Merlina »Hotel Nacional«.
 
1. TIP VSTOPNIC IN GIBANJE PO PRIZORIŠČU

V sklopu koncerta Dina Merlina so v prodaji 4 tipi vstopnic:

1 PARTER

2 ZELENI RING

3 VIP SEDIŠČE

4 VIP LOŽA

 

Nosilci vstopnic PARTER bodo ob vstopu na prizorišče prejeli žig, ki jim bo omogočal prosto prehajanje na ZELENI RING.

Nosilci vstopnic ZELENI RING so ob nakupu vstopnic prejeli točen podatek segmenta, vrste in številke sedeža, ki jim pripada. Nosilcem vstopnic ZELENI RING ne bo omogočen vstop na parter.

Nosilci vstopnic VIP SEDIŠČE bodo prejeli zapestnico ustrezne barve, ki jim bo omogočala vstop na VIP SEGMENT dvorane Stožice. Ob nakupu vstopnic VIP SEDIŠČE so kupci prejeli točen podatek številke lože, vrste in številke sedeža, ki jim pripada.

Nosilci vstopnic VIP LOŽA bodo prejeli zapestnico ustrezne barve, ki jim bo omogočala vstop na VIP SEGMENT dvorane Stožice. Ob zakupu VIP LOŽE so kupci prejeli točen podatek številke lože, ki jim pripada.


 2.  PUSTNE MASKE

 

Koncertni dogodek bo potekal na pustno soboto. Organizator bo dovolil vstop pustnim maskam na prizorišče, vendar z določenimi izjemami. Na prizorišče ne bo dovoljen vstop z  plastičnimi maskami na obrazu. Vstop ne bo dovoljen posameznikom, ki bodo kot del pustnega kostuma imeli predmete, ki lahko ogrožajo varnost drugih udeležencev. V kolikor bodo želeli vstopati bodo morali nevarne predmete puščati ob vhodnih točkah v dvorano. Organizator ne bo odgovarjal za morebitno izgubo, krajo ali poškodbe puščenih predmetov.

 

 


3.  ČASOVNICA

 

Vrata na prizorišče se odpirajo ob 19.00.

Koncert se prične ob 21.00.

Dogodek se bo predvidoma zaključil ob 24.00.

 

Glede na to, da bo koncertu prisotna večja množica, se bodo  na vhodih zanesljivo pojavljali zastoji.  V izogib pretirani gneči  vam predlagamo, da v dvorano z vstopnico vstopite vsaj 1 uro pred pričetkom koncerta.  Prosimo upoštevajte, da je parkirni režim v okolici Stožic za čas dogodka spremenjen. 
 
4.  PARKIRANJE in BREZPLAČNE VOŽNJE LPP:

V sklopu dvorane Stožice lahko parkirate na označenih parkirnih mestih dostopnih skozi vhod 1, 2 ali  VIP vhod 5.
 

Več o prometni ureditvi v času večjih prireditev ter dostopnih parkiriščih si lahko preberete TUKAJ.


5.       DOSTOP V DVORANO:

 

Dostop v dvorano bo omogočen preko 8 vhodov za nosilce vstopnic PARTER in ZELENI RING ter preko 2 VIP vhodov.

Prosimo vas, da si dobro preberete, kateri vhod velja za področje dvorane, kjer se nahaja vaš sedež.

Vsi vhodi za PARTER in ZELENI RING se nahajajo na vhodni ploščadi dvorane Stožice, en VIP vhod se nahaja na vstopni ploščadi dvorane Stožice, en VIP vhod se nahaja v VIP garaži 5.

V času dogodka bo delovala tudi EVENTIM prodajna enota. V primeru težav pri obravnavanju vaših vstopnic se prosimo obrnite neposredno na njih, saj so primerno obveščeni in usposobljeni, da bodo vašo težavo rešili v najhitrejšem možnem času.


6. INVALIDI

 

Invalidne osebe imajo brezplačen vstop na prizorišče.

Nazaj na News seznam