Novice

Novička: Bryan Adams

Še manj kot teden dni nas loči od velikega decembrskega rock praznovanja z enim največjih rock zvezdnikov našega časa - Bryanom Adamsom!

datum in ura dogodka08dec

Še manj kot teden dni nas loči od velikega decembrskega rock praznovanja z enim največjih rock zvezdnikov našega časa - Bryanom Adamsom!

Bryan Adams praznuje 30 let od izida albuma Reckless in pred njim je zadnji teden evropske turneje, na kateri bo obiskal Nemčijo, Švico, Avstrijo in Slovenijo. V Stožice bo prispel naravnost iz Innsbrucka, kjer nastopa dan prej, po ljubljanskem nastopu pa bo stopil še na oder na  Dunaju in v Krakovu. Po končani evropski turneji ga čakajo dobri trije tedni pavze, nadaljuje pa z nastopi v rodni Kanadi.

Leta 1984 je bil Adams star le 24 let – v rosnih letih je izdal album, ki je zaznamoval rock zgodovino. Sam menda ni pričakoval takšnega uspeha in mest na vrhovih lestvic, ki so sledila. 'Run To You', eden od hitov z albuma, je bil na začetku namenjen skupini Blue Öyster Cult, vendar so skladbo zavrnili. Le kako bi se zgodovina obrnila, če bi rockerji ponudbo sprejeli?

Bryan Adams je glasbenik, ki živi svoje sanje.  V nedavnem intervjuju je priznal, da ga v vseh teh letih nikoli nista  zanimala ne zvezdniški glamur ne slava, temveč zgolj in samo ljubezen do glasbe in ustvarjanja – iskreno uživa v pisanju novih pesmi, vedno najde zadovoljstvo v dolgi in naporni turneji prav na način, kot je užival pred 30. leti, ko je bil še na začetku uspešne kariere. Njegova  naklonjenost do ustvarjanja se manifestira v  iskrenem nastopu, ki ga občinstvo prepozna in deli veselje z njim – prav to iskreno vzdušje prave rock glasbe vsi že nestrpno pričakujemo v naši največji dvorani –dvorani Stožice!

Vstopnice so sicer še na voljo, zanimanje pa je veliko – svetujemo vam, da si vstopnico zagotovite čimprej.

Organizator: NuCoast concerts d.o.o.

Nazaj na News seznam