Novice

Ice Fest - nedeljska tekma v Tivoliju

Prirediteljem kljub trudu ni uspelo pripraviti ledene ploskve na Trgu republike, zato bo današnja tekma med Olimpijo in Sapo Fehervar odigrana v dvorani Tivoli ob 17.30.

datum in ura dogodka14dec

Spomnimo, organizatorjem so v soboto zagodle tehnične težave – pokvarila se je hladilna naprava –, prav tako jim niso pomagale visoke temperature in topel veter. Hladilno napravo so sicer ponoči popravili in nadaljevali izdelavo ledu. A je ta trenutek nevarnost, da bi se stvari med tekmo zapletle in bi jo morali prekiniti, posledično odpovedati, prevelika, zato je vodstvo kluba danes dopoldan odločilo, da bodo zmaji palice z madžarskimi hudiči prekrižali v domačem Tivoliju, in sicer ob 17.30.

Če ste kupili vstopnico za nedeljski Ice Fest …

Kupci vstopnic Ice Fest za današnjo tekmo proti Sapi Fehervar, ki je zaradi težav na Trgu republike preseljena v Tivoli, bodo lahko zahtevali vračilo kupnine ali pa si bodo z vstopnico lahko ogledali tekmo na prostem, ki bo ali v torek, 23. decembra, ko bo v Ljubljani gostoval Dornbirn, ali v nedeljo, 28. decembra, ko bo v Ljubljani gostoval Bolzano. Katera od omenjenih tekem bo odigrana na prostem, organizatorji še niso sporočili.

Iz kluba pa sporočajo, da bo na današnji tekmi proti madžarskim nasprotnikom vstop na zahodno tribuno prost.

Danes bo na delu tudi Celovec Marcela Rodmana, ki bo pričakal Dornbirn, Salzburg Luke Gračnarja bo gostil Linz, na Koroškem pa se obeta slovenski spopad – Pretnerjev Beljak se bo soočil s Pancetovim Bolzanom. V igri za točke bo tudi Miha Verlič, ki bo z Gradcem obiskal Dunaj. Že v soboto je Innsbruck premagal Orle iz Znojma.

Če bo vreme naklonjeno, bodo člani Olimpije prvo tekmo Ice Festa dočakali v torek, ko v slovensko prestolnico prihaja Rodmanov Celovec. V četrtek naj bi na Trgu republike gostovale Jesenice, tretji tekmec na prostem pa še ni znan (ali 23. 12. Dornbirn ali pa 28. 12. Bolzano).

 

vir:www.siol.net

Nazaj na News seznam