Novice

ODPOVED: Metal All Stars

datum in ura dogodka24nov

Žal je bil organizator prisiljen odpovedati koncert Metal All Stars v Hali Tivoli. Posredovana nam je bla sledeča izjava:

Z obžalovanjem sporočamo, da je iz razlogov, na katere ne moremo vplivati, odpovedan Metal All Stars koncert, ki je bil načrtovan 4.decembra v Hali Tivoli. Celotna evropska turneja Metal All Stars je prestavljena na pomlad oz. april 2015. Spodaj lahko preberete izjavo agencije:

"V zadnjem trenutku so se spremenili urniki nekaterih nastopajočih in se zato ne morejo udeležiti turneje. Posledično smo prisiljeni odpovedati vse evropske datume napovedane med 28. novembrom in 23. decembrom. Novi datumi bodo najavljeni v kratkem. Za ta odlog se bomo obiskovalcem odolžili in za spomladanski krog turneje pripravili še bolj METAL zasedbo. vsem kupcem VIP Meet & Greet paketov bomo zagotavljamo, da bodo njihove vstopnice veljavne na prihodnjih koncertih. Več dodatnih informacij dobite na www.metalallstars.com in pri lokalnih prodajalcih vstopnic."

Vse kupce vstopnic za Metal All Stars koncert v Hali Tivoli obveščamo, da lahko svoje vstopnice vrnejo na prodajnih mestih na katerih so bile kupljene. Zagotavljamo, da bo denar vsem povrnjen.

Opravičujemo za vse nevšečnosti in vsem, ki jih je ta nesrečna odpoved razočarala. Hvala številnim metal privržencem, ki ste podprli naš koncert in si kupili vstopnice.

Zahvaljujemo in opravičujemo se tudi našim medijskim partnerjem. Vaša podpora je neprecenljiva.

 

Lep metalski pozdrav,

 

Vaša metalholiday ekipa.

 Za vsa dodatna vprašanja glede vrnitve vstopnice se obrnite na rubriko dogodek je odpovedan/prestavljen: http://www.eventim.si/si/pogosto_zastavljena_vprasanja/

Nazaj na News seznam