Novice

The Cat Empire - SPREMEMBA PRIZORIŠČA

datum in ura dogodka08avg

!! Posebno obvestilo:

Spoštovane goste in obiskovalce koncerta skupine The Cat Empire obveščamo, da je danes bila sprejeta odločitev o spremembi prireditvenega prostora.

Koncert smo zaradi nestabilnega podnebja in nepredvidljivih vremenskih napovedi bili primorani prestaviti v koncertno/športno dvorano Hit Športni Center v Vrtojbi. Dvorana se nahaja približno 400m stran od prvotno načrtovanega prizorišča na prostem, MMP Vrtojbe.

Dvorano smo seveda že začeli primerno urejati in pripravljati na koncert, tako bo za nepozabno doživetje poskrbela posebna okrasitev dvorane, namestitev posebnih in predvsem mnogih svetlobnih efektov po vsej dvorani, česar do sedaj še ni bilo.

Za nameček smo vam po koncertu pripravili še "Afterparty", kjer vas bodo do poznih ur spremljali Tea Vučkovič , DJ Dexter ( Alen Bulf )  ter DJ Marko Gruntar .

Vstop na afterparty je za vse obiskovalce koncerta seveda brezplačen, medtem ko je za tiste "after" goste vstopnina v predprodaji ter na vstopu do 01h 5€, kasneje pa 7€. Število obiskovalcev je omejeno!

Ne pozabite, da vas s tem torej čaka nepozabna izkušnja izjemno širokega glasbenega spektra, ki ga bodo popestrili vrhunsko ozvočenje, posebni svetlobni efekti z vseh strani ter seveda lasershow!

Se vidimo na nepozabnem doživetju v Športni center Hit, čez cesto trenutnega prizorišča!

Nazaj na News seznam