Novice

SLOVENSKA MUSKA OD A DO Ž - dodatne vstopnice

SLOVENSKA MUSKA OD A DO Ž ponovno 1.februarja 2014 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma  

datum in ura dogodka06jan

Zato, ker ste VI tako želeli..

Vsi, ki si niste mogli pravočasno zagotoviti vstopnic za nepozaben večer, tokrat le ne čakajte predolgo, da ponovno ne ostanete pred vrati Cankarjevega doma.
V prodaji dodatnih  74 vstopnic!
 
Glasbene komedija SLOVENSKA MUSKA od A do Ž se že bliža zavidljivi številki 200 odigranih predstav po vsej Sloveniji, a dve izvedbi sta bili deležni še posebne pozornosti.
 
Premierna uprizoritev v Cankarjevem domu je namreč popestrilo preko 80 glasbenikov in je bila zaradi velikega zanimanja zelo hitro razprodana, zato se je ekipa ob 180 ponovitvi odločila ponovno nastopiti v razširjeni zasedbi in tudi za to predstavo je bila Gallusova dvorana s 1545 sedeži premajhna, za vse željne smeha.
Neprekosljivi Lado Bizovičar je s pianistom Gašperjem Koncem in harmonikarjem Miho Debevcem ponovno nasmejal razprodano dvorano, saj so ljubitelji humorja in zabave vstopnice pokupili že 10 dni pred uprizoritvijo.
Lado je ponovno dokazal, da se na odru počuti resnično domače, saj je bil neverjetno sproščen ter prefinjeno in subtilno nizal šale, ki so daleč od zajedljivih ali žaljivih. Izjemna prezenca, karizma in natančnost pri interpretaciji šal, ki sta jih spisala skupaj z Juretom Karasom (Slon iz dueta Slon in sadež), so atributi, ki si zagotovo zaslužijo polne dvorane.
Pri preletu skozi leksikon slovenske glasbe so se nosilcem predstave pridružili posebni gosti (50 članski simfonični orkester Glasbene šole Celje, zbor AVE, trubači Balkan boys, Dejan Erceg in Anže Langus) ter navdušili občinstvo.
 
Zato na veliko željo gledalcev sporočamo, da bo ta najbolj uspešna in zabavna glasbena komedija minulega leta bo v taki obliki na sporedu še 1. februarja 2014 ob 20. uri.

Nazaj na News seznam