Novice

OLIMPIJSKA HOKEJSKA TEKMA

SLOVENSKI OLIMPIJSKI HOKEJISTI PRED ODHODOM V SOČI NA EKHIBICIJSKI TEKMI V HALI TIVOLI.

datum in ura dogodka24jan

Okroglih 30 let po tem, ko so slovenski hokejisti - takrat za jugoslovansko reprezentanco - igrali na olimpijskih igrah v Sarajevu 1984, nas bodo najboljši med najboljšimi zastopali tudi na olimpijskem hokejskem turnirju v ruskem Sočiju 2014. Prvo tekmo na letošnjih olimpijskih igrah bodo zaigrali proti domačinom 13. februarja, deset dni pred tem pa bodo olimpijsko formo preverili na ekshibicijski hokejski tekmi Sarajevo 1984 : Soči 2014.  


Ekipa slovenskih hokejistov, ki sestavlja Olimpijsko reprezentanco Slovenije Soči 2014, se bo namreč v ponedeljek, 3. februarja ob 18. uri v Hali Tivoli vsem športnim navdušencem predstavila v Ljubljani. Vsi aktualni olimpijski hokejisti bodo zaigrali proti hokejski ekipi Sarajevo 1984. Manjkal bo zgolj zvezdnik lige NHL, Anže Kopitar.


OLIMPIJSKI PLOŠČEK ZA VSAKEGA OBISKOVALCA

Organizatorja dogodka, Olimpijski komite Slovenije in Hokejska zveza Slovenije v sodelovanju s Športom Ljubljana, poleg ekskluzivnega dogodka pripravljata tudi številne aktivnosti za navijače in nagradne igre z zanimivimi olimpijskimi presenečenji. Cena vstopnice je 5 EUR, vsaka vstopnica pa vam prinese olimpijski plošček. Z nakupom vstopnice pa boste prispevali sklad slovenskih olimpijcev.

Vabimo vas, da pozdravite slovenske hokejske junake pred odhodom v Soči in se nam pridružite na Dnevu Slovenskega hokeja, 3. februarja 2014 ob 18. uri v Hali Tivoli v Ljubljani.

Nazaj na News seznam