Novice

The Real Sound of UK – sprememba programa

Rudimental zadnji hip odpovedali svoj nastop, party s SevdahBABY, JAMirkom, Massimom in Koltkom vseeno bo!

datum in ura dogodka21dec

Organizatorja Black Pony Entertainment Group in Futuristični marketing sporočata, da sta danes zgodaj popoldne žal prejela odpoved DJ seta skupine Rudimental, ki je v pojasnilu napisala: »Zaradi nepredvidenih okoliščin Rudimental ne bo uspela nastopiti na nocojšnjem dogodku in se bo potrudila najti nov datum nastopa, ki ga bo sporočila naknadno«.

 

Organizatorja nepričakovano odpoved nastopa iskreno obžalujeta in sporočata, da sta v zadnjih urah pred dogodkom naredila vse, kar je bilo v njunih močeh, da bi Rudimental DJ set vendarle bil realiziran, kar pa je bilo zaradi popolne neodzivnosti managementa skupine Rudimental praktično nemogoče.

 

Organizatorja zato sporočata, da nocojšnji THE REAL SOUND OF UK party vsekakor bo, celoten ostali program – z izjemo Rudimental - bo realiziran.

 

Današnji program:

- SevdahBABY Live

- JAMirko

- Massimo

- Koltek

 

Vsem imetnikom vstopnic pa sporočata, da imajo danes vstop na dogodek PROST.

Postopek vračanja denarja za kupljene vstopnice bosta organizatorja podrobneje razložila na uradni spletni strani Kurzschlussa in Eventima, obljubljata pa, da bo povrnjena celotna kupnina. Za menjavo vstopnic bo na voljo dovolj časa.

 

Vse, ki vstopnice za današnji večer še niso kupili obveščamo, da bo danes vstopnina v klub samo 7 €.

Nazaj na News seznam