Novice

Severina – Dobrodošao u klub

Od petka, 15.11. v prodaji vstopnice za dvorano Tabor PO TEM, KO SI JE GLASBENO-PLESNI SPEKTAKEL TOMAŽA PANDURJA OGLEDALO ŽE PREKO 110.000 GLEDALCEV, SEVERININA PRAVLJICA KONČNO PRIHAJA TUDI V ŠTAJERSKO PRESTOLNICO!

datum in ura dogodka15nov

Severinina pravljica v štirih dejanjih, ki je na tisoče oboževalcev do sedaj popeljala skozi temne in svetle trenutke človeške duše, bo letošnje leto spektakularno zaključila prav v mariborski dvorani Tabor. Gre za turnejo, ki je v iztekajočem se letu podrla vse rekorde in izstrelila Severino daleč nad zvezde, ki so kdajkoli vladale našemu prostoru.

 

Umetniški vodja izjemne zgodbe je svetovno znani gledališki režiser Tomaž Pandur (Pandur Theaters), ki je k sodelovanju povabil številne izjemne ustvarjalce. Tudi pod plesne koreografije se podpisuje slovenski koreograf Anže Škrube z zasedbo Maestro, za izjemno kostumografijo je poskrbel Marko Mitanovski, ki sodeluje z največjimi svetovnimi zvezdami, v izvedbo sta vpeta filmski in video umetnik Dorijan Kalunžija in dramaturginja Livija Pandur.

 

Po razprodanih Stožicah, beograjski, zagrebški in skopski Areni, bo v Sloveniji le še mariborski Tabor 20. decembra gostil šov, ki se kosa z izvedbami največjih svetovnih zvezd.

 

Postanite tudi vi del glasbene zgodovine ter se nam pridružite na nepozabni pravljici kraljice Severine.

Nazaj na News seznam