Novice

SLOVENIJA : NORVEŠKA - prodaja vstopnic

Slovenska nogometna reprezentanca bo v petek, 11.10.2013 ob 20.45. uri, na stadionu Ljudski vrt v Mariboru, odigrala zadnjo domačo kvalifikacijsko tekmo za nastop na Svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014, proti reprezentanci Norveške.

datum in ura dogodka04okt
Vstopnice so tokrat na voljo po enotni ceni. V predprodaji, ki se zaključi 7. oktobra, je cena le-teh 16 EUR, medtem ko bo cena od 8. oktobra dalje pa do tekme 20 EUR.
 
DRUŽINSKI SEKTOR:
Na voljo pa so tudi vstopnice v družinskem sektorju in sicer je cena za odraslo vstopnico v predprodaji 12 EUR za otroško (do 14. leta) vstopnico pa 6 EUR.  Cena odrasle vstopnice v družinskem sektorju od 8. oktobra dalje bo 15 EUR, otroška vstopnica pa 10 EUR.
Te vstopnice so na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic.

Pravilo:
1 otrok + 1 odrasla oseba
2 otroka + 1 odrasla oseba
3 otroci + 1 odrasla oseba
2 otroka + 2 odrasli osebi
Izjema:
1 otrok + 2 odrasli osebi
Nazaj na News seznam