Novice

ACH VOLLEY - prodaja vstopnic

Pridite navijat za ACH Volley! Vstopnice že v prodaji!

datum in ura dogodka04okt

Nova odbojkarska sezona je že pred vrati. Odbojkarsko moštvo ACH Volley  Ljubljana bo tako svojo prvo domačo tekmo v novi sezoni odigralo 9. oktobra proti slovaški ekipi Chemes Humenne v tekmovanju MEVZA. Oranžni zmaji bodo tudi letos igrali v kar štirih tekmovanjih: Ligi prvakov, Srednjeevropski ligi (MEVZA), državnem prvenstvu in slovenskem pokalu.

ACH Volley bo tekme evropske Lige prvakov v sezoni 2013/2014 ponovno igral v dvorani Stožice, vse tekme državnega prvenstva, slovenskega pokala, Srednjeevropske lige (MEVZA) in prijateljska srečanja pa v Hali Tivoli v Ljubljani.

Za prihajajočo sezono so za Vas ponovno na voljo sezonske vstopnice, ki vam omogočajo ogled vseh domačih tekem ACH Volley v tej sezoni.

Sezonska vstopnica ACH Volley omogoča ogled vseh tekem Lige prvakov v Stožicah (od 3 do 5 tekem)  ter vse tekme v Hali Tivoli. Vključuje stalni sedež na tekmah v Stožicah ter sedež po prosti izbiri v Tivoliju. Sezonska vstopnica v predprodaji, od 1. do 29. oktobra 2013, stane 30 EUR. Redna cena sezonske vstopnice je 80 EUR.

Cena posameznih vstopnic pa je:

  • Liga prvakov (dvorana Stožice) – 5 EUR

  • MEVZA/Državno prvenstvo/Slovenski pokal (hala Tivoli) – 3 EUR, otroci do 15. leta starosti imajo prost vstop

 

Nazaj na News seznam