Novice

PETER GABRIEL - obvestilo

Eventimu je žal, da sporoča, da je koncert Peter Gabriel v Zagrebu odpovedan zaradi insolventnosti organizatorja Adria Entertainment.

datum in ura dogodka06sep

Izvajalec močno obžaluje to stanje in ponuja oboževalcem, da vstopnice za zagrebški koncert uporabijo za nastop v Beogradu na isti dan v soboto 5.oktobra 2013. Peter Gabriel upa, da bodo vsi njegovi oboževalci lahko prišli v Beograd in jim ponuja tudi posebno darilo ob prihodu. Kupci vstopnic bodo prejeli tudi pijačo dobrodošlice na posebnem vhodu za tiste oboževalce, ki so kupili vstopnice za zagrebški koncert. Tisti, ki se odločijo, da ne gredo na beograjski koncert pa jim bo na voljo posnetek koncerta. Da bi bili upravičeni do CD-ja, pošljite črtne kode (številko vstopnice) za koncert v Zagrebu kot tudi vaš e-poštni kontakt na e-mail naslov: so@eventim.hr

Za več informacij si poglejte spletno stran www.petergabriel.com in www.eventim.hr.

Vstopnice za beograjski koncert je potrebno zamenjati na tistem prodajnem mestu kjer ste jih kupili in sicer od 9. septembra, 2013 do vključno ponedeljka 23.septembra 2013. Kupci, ki so kupili vstopnice preko interneta in jih želite zamenjati pa morate vstopnice poslati na eventimov sedež v Sloveniji in sicer na: Eventim SI Celovška Cesta 25, 1000 Ljubljana. Predlagamo, da zaradi nepotrebnih zapletov to storite s priporočeno pošto.

Eventim je kot zastopnik organizatorja posredoval vse prihodke od prodanih vstopnic, ki so bile kupljene do 31. julija 2013 organizatorju Zabava koncerti d.o.o ( Adria Entertainment) zato poziva kupce, da se udeležijo koncerta v Beogradu. Tisti, ki te opcije, da bi si ogledali koncert v Beogradu nimajo pa naj se za izplačilo terjatev obrnejo na: Zabava koncerti d.o.o. (Adria Entertainment), Platana 22, 10434 Strmec Samoborski, Croatia. E-mail: info@adriaentertainment.hr.

Kupci vstopnic, ki so vstopnice kupili po 1.avgustu 2013 in se koncerta v Beogradu ne morejo udeležiti pa lahko svojo vstopnico vrnejo na prodajnem mestu, kjer so jo kupili in povrnjena jim bo celotna kupnina.

Za več informacij pišite na e- mail : info@eventim.hr

Eventim Hrvaška

Nazaj na News seznam