Novice

EUROBASKET 2013 - 3. del

datum in ura dogodka16sep
Vse ljubitelje košarke, ki bi si želeli ogledati tekme 3. dela EuroBasketa 2013 (od vključno četrtfinala dalje), pa za te še nimajo vstopnic, pozivamo, naj – tudi zaradi izkušenj z zapleti pri prehodu v 2. del – vstopnic ne kupujejo predčasno, če si želijo ogledati točno določene tekme svojih reprezentanc.
 
Končni razpored tekem četrtfinala bo namreč znan šele po končanih zadnjih tekmah drugega kroga, torej najprej v noči s ponedeljka (16. septembra) na torek, ko bo novi razpored najprej objavljen na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije, na vseh naših družbenih omrežjih (Twitter in Facebook), potem pa tudi na uradni spletni strani EuroBasketa 2013. Je pa že zdaj jasno to, da bo Slovenija, v kolikor se uvrsti v četrtfinale ali polfinale, obe tekmi igrala ob 21.00, medtem ko je dan igranja četrtfinala odvisen od uvrstitve v drugem delu.
 

S tem želimo obiskovalce obvestiti, da je šele uradno objavljeni razpored tekem prvenstva (dneva in ure teh dvobojev) lahko podlaga za nakup točno določenih vstopnic; za morebitne napake gledalcev zaradi prezgodnjega nakupa vstopnic Košarkarska zveza Slovenije kot organizator EuroBasketa žal ne bo mogla prevzeti odgovornosti.
Nazaj na News seznam