Novice

PERPETUUM JAZZILE - obvestilo

Zaradi izjemnega povpraševanja in skorajda razprodanega prvega večera velikega koncertnega spektakla ”PERPETUUM JAZZILE - THE SHOW” v ljubljanski areni Stožice, 9. novembra 2013, so se v naši najbolj znani vokalni skupini odločili za dodatni večer vokalne ekstaze.

datum in ura dogodka17jul

Vsem ljubiteljem njihove glasbe so samo prek sistema Eventim na voljo vstopnice tudi že za nedeljo, 10. novembra 2013. Drugi koncertni večer se bo pričel nekoliko prej kot prvi, ob 18.00, da se bodo lahko obiskovalci iz bolj oddaljenih krajev pred novim delovnim tednom kar se da zgodaj vrnili domov.

Program koncertnega spektakla bo atraktiven, pester in bogat. Obiskovalce bodo Perpetuum Jazzile v vokalno ekstazo popeljali tako s priljubljenimi hiti, kot tudi s svežimi vokalnimi priredbami in novimi originalnimi skladbami. Oba večera bodo dopolnili z vrhunskimi plesnimi ritmi in posebnim gostom, ki naj zaenkrat ostane skrivnost.

Za oba večera bo 3 ure pred koncertom urejen brezplačen avtobusni prevoz obiskovalcev z glavnih ljubljanskih mestnih parkirišč do dvorane in po koncertu nazaj.

Prijazen namig: pohitite z nakupom in si zagotovite najboljše vstopnice v dvorani!

Nazaj na News seznam