Novice

EuroBasket 2013 - Obvestilo

V ponedeljek, 1. julija ob 17.00, se začenja težko pričakovana prodaja vstopnic za prvi del EuroBasketa 2013, ki se bo odvijal v Celju, Jesenicah, Kopru in Ljubljani.

datum in ura dogodka01jul

CENE IN ZEMLJEVIDE DVORAN SI LAHKO OGLEDATE NA:

http://www.eurobasket2013.org/si/cid_c3tbP002GgYu1c94jBO422.pageID_bzt8zvikIFEEdHZ32QUc81.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2013.html

Nakup vstopnic bo mogoč prek spletne strani www.eventim.si, na lastnih prodajnih mestih Eventima, navedenih spodaj, ter na bencinskih servisih Petrola v Sloveniji. Vsak posameznik lahko kupi največ po 4 vstopnice za posamezno tekmo. Paketnih vstopnic za več tekem ali delov prvenstva ni.

Za slovenske tekme 1. dela prvenstva vlada veliko zanimanje, zato vsem kupcem priporočamo, da se za nakup odločijo pravočasno. Še vedno so na voljo tudi vstopnice za tekme drugega dela, četrtfinala in vseh ostalih delov prvenstva z izjemo finalnega srečanja, ki je v tem trenutku razprodano.

Lastna prodajna mesta Eventima, na katerih bo mogoč nakup vstopnic za EuroBasket 2013, so:
•    Hiša vstopnic Citypark Ljubljana
•    Hiša vstopnic Citycenter Celje
•    Hiša vstopnic Europark Maribor
•    Eventim Hala Tivoli
•    Kino Šiška

Za vse tiste, ki bodo ostali brez dragocenega dokumenta, bo EuroBasket 2013 skupaj z občinami in svojimi partnerji omogočil neposredni prenos in ogled tekem v posebnih navijaških conah pred dvoranami, kjer bo poskrbljeno tudi za hrano, pijačo in nasploh za odlično dogajanje.

Slovenija bo vse tekme prvega dela ter morebitne tekme drugega dela, četrtfinala in polfinala igrala ob 21.00. Celoten razpored tekem je dostopen tukaj.

Vsi splošni pogoji nakupa vstopnic so dostopni na spletni strani www.eventim.si.

Nazaj na News seznam