Novice

JOSÉ CARRERAS - pričetek prodaje

Sporočamo vam, da smo začeli s prodajo vstopnic za težko pričakovani koncert, José Carreras in Simfonični orkester RTV Slovenija, ki bo 23. maja 2013 ob 20. uri na novem pokritem poletnem avditoriju GR.

datum in ura dogodka15apr

Slavni tenor je svojim oboževalcem napisal osebno sporočilo, Ljubljana je zanj prav posebno mesto: ''Povedati Vam moram, da enostavno obožujem tukajšnje občinstvo, že na prejšnjih koncertih sem začutil posebno vez. V veliko čast mi je, da lahko ponovno nastopim za Vas!'' Jose Carrearas je prepričan, da bodo obiskovalci uživali v programu, ki ga je pripravil posebej za koncert v Ljubljani. Mešanica opere, operete in strastne glasbe, kjer bo do izraza prišel mediteranski temperament. V vseh pesmih se prepletajo čustva, strast in srce, ki jih Carreras očarljivo izrazi s svojim neverjetnim glasom. Carrerasu se bo na odru pridružila posebna gostja, sopranistka Simge Büyükede. Gostujoči dirigent pa bo David Giménez.

To bo tudi otvoritveni koncert festivala Glasbeni polet poletja, ki bo zaživel 23. maja in bo trajal do 24. avgusta. Več informacij o samem festivalu na: www.gremonafestival.si.

 

Nazaj na News seznam