Novice

EUROBASKET 2013 - začetek prodaje drugega dela

Tretji teden od začetka prodaje vstopnic za EuroBasket 2013, bodo na voljo vstopnice za drugi del tekmovanja, ki bo od 11. do 16. septembra potekal v Stožicah. Prodaja se začenja ob 17.00.

datum in ura dogodka02apr

CENIK VSTOPNIC IN TERMINE VALOV PRODAJ LAHKO NAJDETE TUKAJ

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC JE NA VOLJO TUKAJ

Slovenija bo, v kolikor se bo uvrstila v drugi del, vse tekme skupine F (12., 14. in 16. september) igrala ob 21.00.

Nakup vstopnic je mogoč prek spletne strani www.eventim.si, na lastnih prodajnih mestih Eventima, navedenih spodaj, ter na bencinskih servisih Petrola v Sloveniji. Še vedno je možen nakup tudi ostalih delov tekmovanj, z izjemo tekem prvega dela, katerega začetek prodaje bomo še sporočili. Vstopnice za finale so na voljo le še na Petrolu.

Vsem spletnim kupcem priporočamo, da se v primeru, da želenih vstopnic na spletni strani ni več v prodaji (glej razlago spodaj), za nakup obrnejo na bencinske servise Petrol. Ta ima namreč kot uradni sponzor EuroBasketa 2013 posebno količino vstopnic.

Lastna prodajna mesta Eventima, na katerih bo mogoč nakup vstopnic za EuroBasket 2013, so:

•    Hiša vstopnic Citypark Ljubljana
•    Hiša vstopnic Citycenter Celje
•    Hiša vstopnic Europark Maribor
•    Eventim Hala Tivoli
•    Kino Šiška

Vsak posameznik lahko kupi največ po 4 vstopnice za posamezno tekmo. Paketnih vstopnic za več tekem ali delov prvenstva ni.

Vsak posameznik bo ob nakupu vstopnice za EuroBasket 2013 na lastnih prodajnih mestih Eventima in bencinskih servisih Petrola prejel potrdilo, s katerim bo lahko vstopnice prevzel od 1. julija 2013 dalje, in sicer na zgoraj naštetih lastnih prodajnih mestih Eventima ali na blagajnah dvoran v času prvenstva. V kolikor se bo kupec odločil za naročilo prek spletne strani, bo ob nakupu sam označil način dostave vstopnic, ki jih bo prav tako prejel po 1. juliju 2013 bodisi po pošti ali na prej navedene načine.

Nazaj na News seznam