Vstopnice za tekmo med Slovenijo in Islandijo je mogoče kupiti na vseh standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije: www.nzs.si, Petrol, poslovalnice Eventima in trafike 3dva. Podobno kot za prijateljsko tekmo z BiH, se je NZS tudi tokrat odločila za enotno ceno vstopnic, ki tokrat znaša 18 EUR v predprodaji in v tednu pred tekmo od vključno 19. marca 23 EUR.

Kot je v navadi na tekmah slovenske nogometne reprezentance je tudi tokrat na voljo poseben sektor za družine. Cene vstopnic v družinskem sektorju so ugodnejše kot drugod po stadionu – za vstopnico za otroka je potrebno odšteti 9 EUR, za odraslega pa 14 EUR. Pri tem veljajo nekatere omejitve, ki so naštete spodaj. Vstopnice za družinski sektor si je možno zagotoviti le v redni prodaji preko www.nzs.si in v poslovalnicah Eventima.

Cene vstopnic:
Enotna kategorija: 18 EUR (od vključno 19. marca 23 EUR)
Družniski setkor: odrasli 14 EUR, otroci (do 14 let) 9 EUR. Od vključno 19. marca 17 EUR in 11 EUR.
Gibalno ovirana oseba: Za brezplačno vstopnico kontaktirajo vstopnice@nzs.si
Spremljevalec gibalno ovirane osebe: 18 EUR (od vključno 19. marca 23 EUR).

DRUŽINSKI SEKTOR:
Vstopnice bodo na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer:

- kupijo se lahko največ 4 vstopnice;
- velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic:

- pravilo glede števila vstopnic v družinskem sektorju:
1 otrok + 1 odrasla oseba;
2 otroka + 1 odrasla oseba;
3 otroci + 1 odrasla oseba;
2 otroka + 2 odrasli osebi;
- izjema: 1 otrok + 2 odrasli osebi.

Nazaj na News seznam