Novice

PLANICA 2013 - posebno obvestilo

OBVESTILO O POSEBNEM REŽIMU PROMETA IN KONTROLE VSTOPNIC V SOBOTO, 23.3.2013 SAMO ZA OBISKOVALCE, KI BODO DOPOTOVALI V PLANICO Z AVTOBUSI ALI KOMBIJI! 

datum in ura dogodka28feb

A.
VSEM SKUPINAM , KI BODO V PLANICO ŽELELI PRIPOTOVATI Z AVTOBUSOM (min. 25 oseb) ALI KOMBIJEM (min. 6 oseb) PRIPOROČAMO, DA VSTOPNICE KUPIJO V PREDPRODAJI. OB NAKUPU VSTOPNIC BODO PREJELI POSEBNO OZNAKO ( PARKIRNI KARTON oz PRIPONKO ) , KI JIM BO OMOGOČILA (HITREJŠI) DOSTOP DO PARKIRNIH PROSTOROV V PLANICI. To priponko je potrebno obesiti na vidno mesto v vozilu (za notranje ogledalo).

VSA VOZILA, KATERIH VOZNIKI NE BODO PRESKRBELI VSTOPNIC IN S TEM PRIPONK V PREDPRODAJI , BODO NA REALACIJI IZ SMERI LJUBLJANE PODVRŽENA NA AVTOCESTI POSEBNEGA USMERITVENEGA REŽIMA NA POSEBNO PRODAJNO MESTO, to je na:
- Parkirišče DARS-a ZA TOVORNA VOZILA NA PLATOJU KARAVANKE, kjer BODO IMELI MOŽNOST KUPITI VSTOPNICE IN S TEM PRIDOBITI PARKIRNO PRIPONKO NA DAN PRIREDITVE
NA TEM OBMOČJU BO VELJAL POSEBEN PROMETNI REŽIM, KI BO OMOGOČAL VRNITEV NAZAJ NA CESTO PROTI PLANICI – GLEJ TRASO NA GRAFIČNI PODLOGI!

B.
Obiskovalci z osebnimi vozili bodo vstopnice lahko kupili na avtocesti (AC) tudi na Petrolu Hrušica.

C.
Obsikovalci, ki bodo prihajali iz smeri Italije ali Avstrije, bodo imeli ta dan možnost kupiti vstopnice na:
- nekdanjem mejnem prehodu Rateče
- nekdanjem mejnem prehodu Korensko sedlo
in tisti, ki bodo prispeli z avtobusom, S TEM pridobiti tudi PARKIRNO NALEPKO ZA AVTOBUSE.

Na vse navedene lokacije bodo usmerjena z vidnimi oznakami.

AVTOBUSOM , KI NE BODO IMELA KUPLJENIH VSTOPNIC IN PARKIRNIH NALEPK POSTAVLJENIH NA VIDNO MESTO , BO DOSTOP DO PARKIRNIH MEST V PLANICI ONEMOGOČEN S PREDHODNO IZLOČITVIJO !!!!

PARKIRNA PRIPONKA ZAGOTAVLJA PARKIRANJE V PLANICI DO POPOLNITVE PARKIRNIH KAPACITET.

Nazaj na News seznam