Novice

OLIMPIJA - MARIBOR - kako in kaj z vstopnicami?

Obvestilo navijačem glede vstopnic za prekinjeno tekmo Olimpija : Maribor.

datum in ura dogodka25feb

Prvo tekmo četrtfinala pokala Slovenije, ki je v soboto zaradi ekstremnega vremena odpadla, bosta Olimpija in Maribor odigrala v sredo, 27. 2. ob 18.30.

Pri NK Olimpija Ljubljana vsem navijačem sporočamo, da bodo kupljene vstopnice za prvo tekmo veljale tudi za sredin obračun. Ker se zavedamo, da se vsi s kupljenimi vstopnicami tekme tokrat ne bodo mogli udeležiti, pa lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in dobite povrnjen denar. Če ste vstopnice kupili na mestu dogodka (pred samo tekmo na stadionu), potem vstopnice pošljete po pošti na naslov

Eventim SI d.o.o.
Celovška cesta 25
1000 Ljubljana

s pripisom za kaj gre in tekočim bančnim računom (TRR), kamor naj vam bo nakazan znesek cene vstopnice.

Denar bomo vračali tudi za kupljene pakete vstopnic za dve tekmi.

Znižujemo cene vstopnic!
Zaradi vseh zapletov smo se pri Olimpiji odločili, da ceno vstopnic za sredino srečanje znižamo na 10 evrov (5 evrov za otroke do 14 let). To pomeni, da boste tisti, ki ste kupili vstopnico za 15 evrov (10 evrov za otroke do 14 let), razliko prav tako dobili nazaj. Ob postopku: vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in dobite povrnjeno razliko. Če ste vstopnice kupili na mestu dogodka (pred samo tekmo na stadionu), potem boste povrnitev razlike uveljavljali na Eventimovem prodajnem mestu na stadionu Stožice pred samo tekmo.

Prvenstveni derbi prestavljen na nedeljo
Danes smo na NK Olimpija Ljubljana tudi prejeli obvestilo Policije, da ne bo dovolila termina prvenstvene tekme med Olimpijo in Mariborom, ki bi se morala na stadionu Stožice pomeriti 9. marca. Zaradi napovedane t. i. Vseslovenske vstaje, bomo namreč prisiljeni tekmo prestaviti na nedeljo, 10. marca (ob 17.00). Navijače tako opozarjamo na to, da datume prav tako vzamejo v obzir.

To pomeni, da vsem, ki ste kupovali paket vstopnic za dve tekmi in se 10. 3. tekme ne bi mogli udeležiti, prav tako ostaja možnost povračila denarja.

Za vse nevšečnosti se navijačem opravičujemo in smo za vsa morebitna vprašanja na voljo na elektronskem naslovu vstopnice@nkolimpija.si.

Nazaj na News seznam