Novice

BEYONCÉ - napovedujemo

P OP DIVA BEYONCÉ BO V SKLOPU SVETOVNE TURNEJE  he Mrs. Carter Show "  NASTOPILA 17. APRILA 2013 V ZAGREBŠKI ARENI!

datum in ura dogodka06feb

Adria Entertainment ponosno najavlja eno največjih sodobnih zvezd, Beyoncé, ki bo v sklopu svoje svetovne turneje nastopila v naši neposredni bližini, v Zagrebu (Hrvaška). Evropski del turneje "The Mrs. Carter Show" se bo pričel 15. aprila 2013. To je njena prva turneja po treh letih, poleg Zagreba pa bo nastopila tudi v Dublinu, Parizu, Berlinu, kar 4 koncerte pa bo imela v dvorani O2 v Londonu.

 

Po neverjetnem nastopu v začetku tedna na Pepsi Super Bowlu u New Orleansu (Louisiana, ZDA), je Beyoncé pričela svetovno turnejo "The Mrs. Carter Show", ki je doslej največji koncertni projekt te glasbenice. Pričakovati je, da bo to njena največja turneja doslej, saj bo trajala kar eno leto, obiskala pa bo tudi Latinsko Ameriko, Avstralijo in Azijo.

 

Zadnja turneja "I AM…WORLD TOUR" je bila izjemno uspešna, in je zasedla prvo mesto na Billboardovi lestvici „Hot Tour Chart“. Na turneji je nastopila na več kot sto koncertih v 32 državah na šetsih kontinentih, obiskalo pa jo je več kot 1,1 milijona oboževalcev.

 

VSTOPNICE IN PRODAJA:

 Vstopnice, ki so že v prodaji, so razdeljene v nekaj kategorijah (več o cenah lahko najdete na www.eventim.si)

Severnoameriški del turneje se bo pričel 28. junija, prvi koncert pa bo imela v Los Angelesu kot del „BET Experience“ v živo v Staples Centru. Nastopila bo tudi na največjem svetovnem festivalu „City of Rock“ v Riu de Janeiru.

Beyoncé ena najbolj znanih in cenjenih glasbenic pop kulture. Umetnica, solistka, igralka in poslovna ženska, je objavila doslej 4 samostojne albume in prodala več kot 75 milijonov albumov po svetu. S svojim delom je prejela številne nagrade in priznanja, med njimi kar 16 Grammyjev. Billboard jo je razglasil za najboljšo žensko izvajalko in najboljšo radijsko izvajalko v obdobju 2000 do 2009. Ameriško združenje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je Beyoncé prepoznalo kot najboljšo izvajalko v nekaj preteklih letih.

Kritiki dosledno hvalijo njene energične nastope, in mnogi so jo poimenovali za najboljšo izvajalko, tudi zaradi kombinacije privlačnosti in njenega stila. 

Nazaj na News seznam