Novice

RAMMSTEIN - prodanih več kot polovico vstopnic

RAMMSTEIN ZA KONCERT V CENTRU STOŽICE V LJUBLJANI (30.4.2013) DOSLEJ PRODALI ŽE VEČ KOT POLOVICO VSTOPNIC, VEČ KOT 6.000!

datum in ura dogodka09jan

V zadnjih dveh letih je turnejo “Made in Germany” nemške kultne skupine Rammstein v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona ljudi! In njihova pot se nadaljuje naprej! Na novi turneji bo mogočna skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertnih spektaklih z obilico pirotehnike, skoraj dobesedno zažgala v torek, 30. aprila 2013 v Centru Stožice v Ljubljani! In kot je očitno, je zanimanje za koncert v Ljubljani izjemno! Doslej je prodanih že več kot 6.000 vstopnic, kar je več kot polovica celotne kapacitete Centra Stožice! Zanimanje za koncert je zelo močno tudi v sosednjih državah, zato pohitite z nakupom, saj vstopnice vsakodnevno pohajajo.

Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).

Njihova kariera je bila zaznamovana s številnimi kontraverznimi, odbitimi videospoti in spektakularnimi koncerti. Vedno poskrbijo za fenomenalno scenografijo in na nastopih večkrat zamenjajo kostume. Njihovi nastopi pa so jih nemalokrat spravili v težave in so bili večkrat pridržani zaradi neprimernega vedenja, povezovali so jih z večimi nasilnimi dogodki, v videospotih so prikazovali kanibalizem in nudizem ... V resnici pa se Rammstein ne obremenjujejo s tem, saj se dejansko posvečajo sporočilnosti, glasbi in odlični odrski umetnosti.
    
„Tisti, ki ne razumejo, pač res ne želijo razumeti,“ je v nekem intervjuju povedal frontman Till Linderman.

Ne zamudite tega edinstvenega koncerta z nemško progresivno metal skupino Rammstein, na katerem preprosto morate biti, 30. 4. 2013 v Centru Stožice v Ljubljani! Dobrodošli na popolno konzumiranje tega glasbeno-vizualnega spektakla, ki ga lahko uprizorijo le – Rammstein!

Uradna spletna stran:
http://www.rammstein.de/

Nazaj na News seznam