Novice

BAJAGA I INSTRUKTORI - napovedujemo

Ex-Yu pop rock ledende se vračajo v Ljubljano! VELIKI KONCERT - 20.12.2012, HALA TIVOLI!

datum in ura dogodka03dec

Ex-yu legenda Momčilo Bajagić – Bajaga se skupaj s svojimi inštruktorji po dolgem času vrača v Ljubljano! Pred dvema letoma je navdušil zbrane v enem izmed ljubljanskih klubov, tokrat pa se v prestolnico vrača v vsem svojem sijaju in napoveduje veliki koncert v dvorani pod Rožnikom. Bajaga bo tretji četrtek v decembru predstavil skladbe z novega albuma albuma 'Daljina, dim i prašina', seveda pa večer ne bo minil brez večnih hitov, kot so 'Zažmuri', 'Tišina', 'Ti se ljubiš', 'Plavi safir', 'Moji drugovi', 'Dobro jutro džezeri'  idr. Srbski rock zvezdnik je namreč eden redkih ex-yu izvajalcev, ki so v bivši Jugi navduševali različne generacije in v vseh takrat skupnih državah navdušujejo še danes!

 

'Daljina, dim i prašina' je Bajagin nov, težko pričakovani album, saj je od izida zadnjega albuma minilo kar dolgih sedem let. Oboževalci so nestrpno pričakovali nove skladbe, nove stihe in jih dočakali julija letos, ko je pri založbi Dallas izšel album 'Daljina, dim i prašina'. Na novem izdelku je devet povsem novih avtorskih skladb, med njimi tudi novejši uspešnici 'Vreme' in 'Ako treba da je kraj', ki ju lahko slišite tudi na naših radijskih postajah.

 

Bajaga pa je ob izidu albuma za vse svoje oboževalce pripravil posebno presenečenje. Skupaj z albumom je namreč izšla tudi zbirka pesmi 'Vodič kroz snove', ki na 126 straneh poleg pesmi vsebuje številne fotografije Bajage in njegove skupine, beležko o avtorju ter predgovore novinarja in publicista Petra Pece Popovića, dramskega pisca Dušana Kovačevća in književnega kritika Aleksandra Jerkova.

 

Pridite v četrtek, 20. decembra v Halo Tivoli in skupaj z ex-yu rock legendo proslavite konec letošnjega leta!

Nazaj na News seznam