Novice

PARNI VALJAK V NM IN NG - napovedujemo

Legendarna skupina bo po razprodanem akustičnem koncertu v Ljubljanskih Križankah prvič v novi unplugged preobleki nastopila v Novem Mestu in Novi Gorici.

datum in ura dogodka24okt

V nepozabnem rock spektaklu, ki vas bo presenetil v akustični izvedbi, boste lahko v Novem mestu uživali v petek 30. novembra ob 20.00 uri v dvorani Leona Štuklja in v petek, 28. decembra ob 20.00 uri v Športnem centru HIT Nova Gorica. Pri tej akustični izvedbi gre za enega izmed vrhuncev v glasbeni karieri najuspešnjejše pop-rock skupine na območju bivše Jugoslavije.

Skupina Parni Valjak je na glasbeni sceni že več kot 35 let in v tem času so postali ena izmed najpomembnejših glasbenih skupin, brez katerih bi regionalna pop-rock scena bila pusta.

V svoji karieri je skupina izdala 16 studijskih albumov, 18 singlov, 5 live albumov in 5 kompilacij, nanizali pa so tudi širok spekter glasbenih nagrad. Podirali so rekord za rekordom in se ne obremenjevali s vprašanjem kako preseči ostale glasbenike, ampak kako preseči samega sebe.

Vsakemu kupcu vstopnice za akustični koncert Parni Valjak podarjamo najnovejši album »Stvarno nestvarno« v digitalni obliki.

Nazaj na News seznam