Novice

MARS FESTIVAL - pomembne informacije

V sredo, 5. septembra ne zamudite koncertne poslastice, ki jo za vas pripravljajo eni in edini Sigur Rós, nosilci letošnjega Mars festivala.

datum in ura dogodka04sep

S svežim albumom 'Valtari' v rokavu so ustvarjalni Islandci koncertno že dobro utečeni. V Mariboru se nam obeta presek njihove bogate glasbene kariere; slišali boste lahko skladbe, kot so 'Hoppípolla', 'Svefn-g-englar', 'Sæglópur', 'Festival', 'Ný Batterí', 'Varúð' in mnoge druge! Na Mars festivalu boste skupino Melodrom lahko videli v drugačni luči, kot ste jih morda vajeni; nastopili bodo v spremenjeni in razširjeni zasebi, brez elektronskih podlag. Na radijskih postajah že lahko slišite novo skladbo 'Med postajami', ki je pravzaprav predelava dueta skupine Melodrom s Chrisom Eckmanom 'By the Bedlam Wall' z njihovega zadnjega studijskega albuma 'Vse kar si pustila da leži na tleh'. Nastopajočim na Mars festivalu se pridružuje tudi mojcART!

MojcART oz. Mojca Zalar si ne predstavlja življenja brez glasbe. Brez ljubezni ljudi, ki jo navdihujejo vsak dan. Brez narave z vso lepoto, ki jo vidi v njej. Brez hrepenenja po tistem, kar je očem skrito. Brez sončnega dne in jutranje kave. Brez zvoka nohtov na strunah njene kitare. Ne predstavlja si niti življenja brez nemogočih dni, ko gre vse narobe.

A Mojci pravzaprav v teh dneh ne gre nič narobe, saj bo nastopila na letošnjem Mars festivalu s slovenskimi glasbenimi kolegi Melodrom ter Islandci Sigur Rós!

Mojca bo na Mars festivalu nastopila s kitaro ob spremljavi še enega kitarista – tokrat izjemoma Martina Lundra (ki bo nadomeščal njenega 'stalnega' kitarista Petra Pavičiča) in Anžeta Žurbija, ki bo poprijel za cajon.

Mojca se je v preteklosti kalila v mnogih glasbenih zasedbah (Spleen, Obduction, BRO, Ashton's kitchen, mediocore, naio ssaion).

mojcART - Refugees (Soundcloud): http://soundcloud.com/mojcart/mojcart-pero-refugees

***************************************

MARS FESTIVAL – POMEMBNE INFORMACIJE

Mars festival: Sigur Rós, Melodrom, mojcART
sreda, 5. september 2012, Trg Leona Štuklja, Maribor

Lokacija: http://goo.gl/maps/EEYi9

Časovnica:
18.00: BLAGAJNA
18.30: VSTOP NA MARS FESTIVAL
19.30: ZAČETEK KONCERTOV (19:30 MojcArt; 20:15 Melodrom; 22:00 Sigur Ros)

Dodatno:
- prepovedan je vnos profesionalne fotografske opreme in video opreme vseh vrst
- v primeru dežja uporabite dežna pokrivala in oblačila - vnos dežnikov ne bo dovoljen
- prepovedan je vnos vsakršnih ostrih in nevarnih predmetov (orožje, petarde, steklovina, pijača, droge ipd.)

Prevoz LJ - MB, MB - LJ:
Vlak: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/slovenija/vozni-redi/poletni-nocni-vlak-lj-mb

Parkirišča: prizorišče nima parkirišča. Uporabite bližnja parkirišča.

Se vidimo na Marsu!

Nazaj na News seznam