Novice

CHRIS LIEBING - nadomestni nastop

Dovolite, da se vam še enkrat opravičimo za okrnjen program Stars Gatheringa 2012. Zaradi zelo pozne in povsem nepričakovane odpovedi nastopa Chrisa Liebinga, objektivno ni bilo mogoče pravočasno zagotoviti primerne zamenjave za njegov nastop.

datum in ura dogodka18sep

Pisno sporočilo odpovedi iz zdravstvenih razlogov (huda viroza) smo od njegovega agenta prejeli šele tik pred začetkom dogodka, kar smo takoj sporočili z objavo na naših uradnih kanalih: Facebook straneh organizacije Fetch the Vibe, Ambasade Gavioli in FB-dogodka Stars Gathering 2012. Nastalo situacijo smo vsaj delno rešili v dogovoru z Valentinom Kanzyanijem, ki se je prilagodil z nekoliko spremenjenimin in podaljšanim setom, saj je bil prvotno predviden kot "ogrevalec" Liebingovega nastopa.

 

Z menedžmentom Chrisa Liebinga se že dogovarjamo za nadomestni datum nastopa (program za dogodek še postavljamo, predvideno pa je, da Chris ne bo edini nosilec), vsi kupci vstopnic za Stars Gathering 2012 pa boste lahko vstopnice kupili s 50-odstotnim popustom. Prosimo, da shranite vstopnice in spremljate najave programa v Ambasadi Gavioli. Datum in program nadomestnega nastopa Chrisa Liebinga in dogodka, na katerem bo nastopil, bomo sporočili po vseh običajnih kanalih.

Nazaj na News seznam