Novice

SLOVENIJA : ŠVICA - napovedujemo

Slovenska reprezentanca je uspešno opravila zadnji test pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014, z dvema zadetkoma se je izkazal Zlatko Dedić, Romuni pa so morali priznati premoč varovancem SLAVIŠE STOJANOVIĆA.

datum in ura dogodka23avg

Po zmagi nad Romunijo je sedaj čas, ko se bo nekoliko prenovljena izbrana vrsta podala v lov za vozovnico na svetovno prvenstvo 2014, ki bo v Braziliji. Sloveniji bo na poti do nogometnega raja, tretje uvrstitve na svetovno prvenstvo, najprej nasproti stala reprezentanca Švice.

Vstopnice za tekmo s Švicarji je mogoče kupiti na vseh standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije: www.nzs.si, poslovalnicah Kompasa, bencinskih servisih Petrola, poslovalnicah Eventima in trafikah 3dva. Cene so enake, kot so veljale že v prejšnjih kvalifikacijah, vstopnico za 3. kategorijo si lahko zagotovite že za 15 EUR, za vstopnico 2. kategorije je potrebno odšteti 20 EUR, za vstopnico 1.
kategorije pa 25 EUR.

Kot je v navadi na reprezentančnih tekmah je tudi tokrat na voljo družinski sektor, kjer veljajo določene omejitve glede nakupa vstopnic, cena vstopnice za odraslega znaša 15 €, za otroka do 14 let pa 8 €.


Vstopnice za družinski sektor NZS si je možno zagotoviti v redni prodaji preko www.nzs.si in v poslovalnicah Eventima.

CENE VSTOPNIC:
3. kategorija: 15 €
2. kategorija: 20 €
1. kategorija: 25 €
Družinski sektor: odrasi 15 €, otroci do 14 let 8 €.

DRUŽINSKI SEKTOR:
Te vstopnice so na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in v poslovalnicah mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer:
- kupijo se lahko max. 4 vstopnice
- velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic:

Pravilo:
1 otrok + 1 odrasli
2 otroka + 1 odrasli
3 otroci + 1 odrasli
2 otroka + 2 odrasla

Izjema:
1 otrok + 2 odrasla

Nazaj na News seznam