Novice

PARNI VALJAK V KRIŽANKAH - napovedujemo

PARNI VALJAK V NAJBOLJŠI IZVEDBI: AKUSTIČNI KONCERT 22. SEPTEMBRA OB 20.30 V KRIŽANKAH

datum in ura dogodka21avg

Parni valjak je v Sloveniji s koncerti v zadnjih letih požel toliko navdušenja, da se je ta zdaj že legendarni kolektiv odločil, da pripravi še eno poslastico za vse oboževalce. Potem ko so po šivih pokale tako mariborska dvorana Tabor in ljubljanski Tivoli ter še Stožice, so zdaj na vrsti Križanke.

Edinstveni ambient je kot nalašč za akustični koncert, na katerem bodo Parni valjak v posebni unplugged preobleki predstavili dodelan in prenovljen koncertni repertoar. Ta je sestavljen iz praktično samih uspešnic. In če sodimo po odzivu in obisku, ki so ga Parni valjak imeli nedavno na Schengenfestu, bo tudi tokrat pokalo po šivih. Nepozabni rock spektakel na čelu z neutrudnim Akijem, karizmatičnim Husom in preostalo vrhunsko ekipo Parni valjak napovedujejo za soboto, 22. septembra! Ob 20.30 uri bodo stopili na oder ljubljanskih Križank in pričarali še en nepozaben večer.

Skupina Parni Valjak je na glasbeni sceni že več kot 35 let in v tem času so osvojili domala vse odre na področju nekdanje Jugoslavije ter pokukali tudi v tujino. Predvsem so poznani po odlični produkciji, kar so tudi v Sloveniji že večkrat dokazali, nenazadnje na letošnjem Schengenfestu, ko si je njihov koncert ogledalo več kot 10.000 ljudi, manj kot leto dni pa je tudi od spektakularnega koncerta v Stožicah, kjer so prav tako uspeli napolniti prizorišče in ponovno osvojiti publiko, ki jih sicer zvesto spremlja že desetletja in z njimi poje hite od prve do zadnje minute koncerta.

V bogati karieri je skupina izdala 16 studijskih albumov, 18 singlov, 5 live albumov in 5 kompilacij, nanizali pa so tudi širok spekter glasbenih nagrad. Podirali so rekord za rekordom in se niso obremenjevali z vprašanjem, kako preseči ostale glasbenike, ampak kako preseči samega sebe.

Pri novi akustični izvedbi ”Koncert bez struje - Live in Zekaem” gre za enega izmed vrhuncev v glasbeni karieri najuspešnjejše pop-rock skupine na območju nekdanje Jugoslavije.

Vsakemu kupcu vstopnice za akustični koncert Parni Valjak v Križankah, 22.9.2012, podarjajo najnovejši album »Stvarno nestvarno« v digitalni obliki.

 

Nakup vstopnic: http://www.eventim.si/si/vstopnice/parni-valjak-ljubljana-krizanke-271513/event.html

Nazaj na News seznam