Novice

NAGRADNA IGRA - MEET & GREET Parni Valjak

Sodeluj v nagradni igri in zadeni 1 x meet & greet s skupino Parni Valjak, ki bo 22.9.2012 nastopila v ljubljanskih Križankah. Zadenite nepozabno doživetje, srečajte se s skupino, slikajte se in uživajte na koncertu!

datum in ura dogodka07avg

Sodelujete tako, da pošljete e-mail na info@eventim.si (pripišete tudi svoje ime, priimek, naslov in telefonsko številko) in odgovorite na vprašanje:

Kdaj in kje je nastopila skupina Parni Valjak nazadnje v Ljubljani?

Pravila nagradne igre

Organizator nagradne igre:
Eventim Si d.o.o., Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

Namen nagradne igre: Nagrajevanje spletnih kupcev in Facebook prijateljev
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
S prijavo udeleženec izrecno izjavlja, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in izjavlja, da se z njimi v celoti strinja.
Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
S prijavo se udeleženec izrecno strinja, da bosta v primeru, da bo nagrajen, njegovo ime in priimek objavljena na www.eventim.si in na strani Facebooka organizatorja. Organizator se zavezuje osebne podatke varovati v sladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Zaposleni pri organizatorju in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ali so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja ter njihovi ožji družinski člani v nagradni igri ne smejo sodelovati. V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji.
Nagrad ni mogoče zamenjati, izplačati v gotovini ali prenesti na tretjo osebo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s prijavo k tej nagradni igri strinja v celoti.

Žrebanje bo 31.8.2012 v prisotnosti komisije, ki jo določa organizator. Nagrajenec bo pisno obveščen.

Nazaj na News seznam