Novice

METALCAMP 2012 - že čez 2 dni

METALCAMP, ki bo letos potekal že deveto leto, je brez dvoma postal unikatni evropski festival z neverjetno prelepo lokacijo in je tudi en prvih festivalov, ki ponujajo glasbeni program in zabavo kar cel teden!

datum in ura dogodka03avg

Letos bo na prekrasni lokaciji, ki je res unikatna v celotni Evropi, na Sotočju Tolminke in Soče v Tolminu potekal od 5. do 11. avgusta. Kot vsako leto boste lahko na njem videli neverjetno število metal skupin vseh žanrov, med njimi slovite Korn, Machine Head, Amon Amarth, Sabaton, At The Gates, Hatebreed, Paradise Lost, Testament, Edguy, Eluveitie, Kataklysm, Pain, Sodom, Korpiklaani, Epica, Napalm Death, Funeral in številne druge, na dveh odrih, glavnem in manjšem neposredno na sotočju! Le žal pa je morala skupina Heathen odpovedati nastope na nekaj festivalih med drugim tudi na Metalcampu ... Obetajo se torej še ene nore počitnice v „peklu v raju“, ob ugodnih cenah in seveda nekaj novostih.

Gre za zelo prijazen festival z občinstvom, ki nanj pripotuje iz celega sveta v Tolmin. „Headbanger’s Holiday’s“ je credo in moto Metalcampa – ponaša se z zares prelepo, udobno in resnično edinstveno atmosfero s poletno in počitniško vibracijo.  

Nahaja se na sotočju dveh gorskih rek, Tolminke in Soče, z dvema plažama. Metalcamp je prepričal svoje obiskovalce tako s tem, kot tudi s prekrasnim razgledom in dobrim dostopom do Jadranskega morja (okoli 65 km). Pot tako iz Ljubljane, kot tudi iz Avstrije in Italije, je zelo dostopna, in na vsej poti vas spremlja prekrasna narava. Zato na festival že leta prihajajo tudi cele družine, tako iz Slovenije kot tudi od drugod.  

Metalcamp ponuja popolno sprostitev, kjer se lahko vsak družinski član sprosti od vsakodnevnega stresa.

Letos bo prvič na voljo tudi t. i. kamping s petimi zvezdicami za družine, ki se bo nahajal le okoli 10 minut hoje od festivalskega prizorišča. Na voljo bo tudi privatni otroški vrtec za vse bodoče metal fanatike, dobro bo poskrbljeno za sanitarije, na voljo pa bo tudi poseben bar in prehrana. Gre za zelo posebno ponudbo z ugodnimi cenami.

ZARADI VSEGA TEGA JE METALCAMP RES POSEBEN DOGODEK,
KI GA JE TREBA OBISKATI!

6 RAZLOGOV, ZAKAJ NE SMETE ZAMUDITI METALCAMPA 2012:
ZABAVA
Prvi in najbolj pomemben razlog je seveda izbor skupin, ki bodo nastopale ves teden na Metalcampu. Leta 2011 smo lahko videli Slayer, Airbourne, Mastodon, Accept, Kreator, Arch Enemy, Wintersun, leta 2010 Sabaton, Immortal, Sonata Arctica, Exodus in mnoge druge. Najboljši od najboljših pridejo vsako leto na festival, in za vsakogar se najde nekaj: black metal, death metal, prog metal, modern metal, thrash metal, rock in drugo. Letos bodo nastopile skupine Korn, Machine Head, Amon Amarth, Sabaton, At The Gates, Hatebreed, Paradise Lost, Testament, Edguy, Eluveitie, Kataklysm, Pain, Sodom, Korpiklaani, Epica, Napalm Death, Funeral in številne druge.

V sodelovanju s podjetjem Maja Tolmin ponujajo tudi možnost raftinga, jadranja s padalom in še mnogo tega.

Več na:
www.maya.si
www.team-building.si
www.events-teambuilding.com

FESTIVAL - LOKACIJA
Nahaja se v Tolminu med dvema rekama, ki se stekata s slovenskih gora in sta kristalno čisti za kopanje, plavanje in zabavo. Nahaja pa se le okoli 200 metrov od glavnega odra – le toliko vas loči od raja!

Vsak, ki je bil vsaj enkrat na Metalcampu, se bo rad vrnil, saj se – med drugim – zaljubite na prvi pogled v pokrajino in okolico: kristalno čisti gorski reki in jezera, neverjetno lepa drevesa in ragled na hribe in Alpe. Metalcamp se namreč odvija v predelu, ki spada pod nacionalni park Julijske alpe in Soča je hkrati ena najčistejših rek v Evropi.

PLAŽA S COCTAIL BAROM
Na tej povezavi si lahko ogledate odlično lokacijo bara na plaži:
http://www.youtube.com/watch?v=jIK71F64Q7g&feature=youtu.be&hd=1

METALMARKET
Na Metalmarketu lahko dobite meso za žar, zelenjavo, sadje, riž in pivo (to je samo 1,00 EUR)! To pomeni, da vam ni več potrebno nositi hrano s seboj za vse dni festivala, saj jo dobite svežo prav na festivalu. Poleg hrane za metalski žar, dobite pol litra piva za samo 1,00 EUR. Tukaj cene niso festivalske, temveč so takšne kot v trgovini. Tako rekoč vam ni treba skrbeti za nič – poleg celotne infrastrukture, potrebne za kvalitetno preživljanje časa na festivalskih počitnicah, so na voljo tudi stojnice z uradnimi artikli, ki jih ponuja sam Metalcamp, kot tudi gostujoče in druge skupine.

FANI
Pridite in začutite vibracijo, ki vlada na Metalcampu! Če boste prišli prvič, se boste takoj zaljubili vanj. Tudi ena glavnih skupin, ki je lani nastopila na njem, Arch Enemy, so bili povsem navdušeni. Tako je dejal Michael Amott o Metalcampu:

„Zame je to en od najbolj „cool“ in najbolj zanimivih festivalov, ki se dogaja v zadnjih letih. Vedno odlične skupine in dobre vibracije. Moj najljubši spomin na Metalcamp je iz leta 2008, ko sem nastopil tako z Arch Enemy kot tudi s Carcass. 5 dni Metalcamp norosti!“

Skupin, ki se navdušeno spominjajo Metalcampa je z leti vse več in se zato tudi rade vračajo nanj.

CENE
Ne le pivo in hrana, tudi cena vstopnic je sprejemljiva, glede na bogat program in ponudbo. Vse vstopnice pa lahko kupite po posebnih cenah v posebnih paketih za fane, ki vsebujejo majice, zgoščenke in še več. Najdete jih na: www.metalcamp.com

NASTOPAJOČI V LETU 2012
KORN, MACHINE HEAD, AMON AMARTH, SABATON, AT THE GATES, HATEBREED, PARADISE LOST, TESTAMENT, EDGUY, ELUVEITIE, KATAKLYSM, PAIN, FINNTROLL, SODOM, KORPIKLAANI, EPICA, NILE, SANCTUARY, GRAND MAGUS, NAPALM DEATH, DARK FUNERAL, TROLLFEST, STEELWING, MILKING THE GOATMACHINE, SEPTICFLESH, HEIDEVOLK, INCANTATION, CATTLE DECAPITATION, BEFORE THE DAWN, GORGUTS, MADBALL, THE BLACK DAHLIA MURDER, NOCTIFERIA, VICIOUS RUMORS, HATESPHERE, WARBRINGER, NEXUS INFERIS, WISDOM, KRAMPUS, AVA INFERI, METALSTEEL, DUST BOLT, PURIFY in mnogi drugi.

Uradna spletna stran:
www.metalcamp.com

Nazaj na News seznam