Novice

BRIT FLOYD - novo v prodaji

„A Foot In The Door World Tour“ BRIT FLOYD - SPEKTAKEL, NA KATEREM BOSTE PODOŽIVELI PINK FLOYD! Petek, 9. november 2012 ob 20.00, Hala Tivoli, Ljubljana.

datum in ura dogodka28avg

V SLOVENIJO PRIHAJA SPEKTAKEL, NA KATEREM BOSTE PODOŽIVELI PINK FLOYD – BRIT FLOYD!

V petek, 9. novembra 2012 boste v ljubljanski Hali Tivoli lahko doživeli pravi Pink Floyd spektakel, ki sliši na ime Brit Floyd! Lani jih je videlo kar 250.000 evropskih fanov, letos pa jih bomo lahko videli tudi pri nas. Največji svetovni Pink Floyd show, fenomen Brit Floyd, so sprejeli fani po vsem svetu, in v njem prepoznali popolni spoj glasbe, edinstvenih „floydovskih“ animacij, zvoka in lučnih efektov. Brit Floyd so uradna tribute skupina, ki so jih priznali za takšne tudi originalni Pink Floyd, kar predstavlja velik dokaz njihove kvalitete in avtentičnosti, produkcijski team projekta pa je pred njimi ustvaril tudi Australian Pink Floyd Show. Na koncertnem spektaklu boste lahko slišali in “videli” skladbe “Hey You”, “See Emily Play”, “The Happiest Days of Our Lives”, “Another Brick In The Wall”, “Wish You Were Here”, “Time”, “The Great Gig In The Sky”, “Money”, “Comfortably Numb”, “Echoes”, “High Hopes”, “Learning To Fly”, “The Fletcher Memorial Home”, “Shine On You Crazy Diamond” in mnoge druge. Pomembno: posebna cena vstopnic 22,00 EUR velja do 30. 9. 2012, po tem datumu pa bo cena 27,00 EUR. Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrolovih bencinskih servisih! Pravočasno si zagotovite vaš prostor na spektaklu Brit Floyd, ne bo vam žal!

Spektakel so Brit Floyd ustvarili skupaj z glasbenim režiserjem Damianom Darlingtonom ob izidu albuma največjih „uspešnic“ skupine Pink Floyd 'A Foot In the Door', vseboval pa bo najboljše skladbe v celoti, po osebnem izboru originalnih članov skupine Pink Floyd!

„Brit Floyd Show je resnično genialna reinkarnacija izkušnje v živo skupine Pink Floyd.“

„Zaslepljujoče sijajno, dih jemajoče verodostojno. Pink Floyd končno imajo tribute show, ki si ga zaslužijo ...“.

„Očarljivo, absolutno očarljivo, doslej najbolj razburljiv tribute show ...“
… so le nekatere od ocen, ki so jih napisali novinarji uglednih medijev po nastopu Brit Floyd.

Po temu, ko so leta 2011 nastopili pred več kot 250.000 evropskih fanov, so Brit Floyd – največji svetovni Pink Floyd show -, potrdili 'A Foot In The Door World Tour 2012', ki ga z veliko nestrpnostjo lahko pričakujejo fani ene največjih svetovnih skupin vseh časov tudi v Sloveniji. V manj kot letu dni so fenomen Brit Floyd sprejeli za svojega fani Pink Floyd po vsem svetu, in v njem prepoznali popolni spoj glasbe, edinstvenih „floydovskih“ animacij, zvoka in lučnih efektov. Brit Floyd so uradna tribute skupina, ki so jih priznali za takšne tudi originalni Pink Floyd, kar predstavlja velik dokaz njihove kvalitete in avtentičnosti, produkcijski team pa je takšen, kot je bil pri Australian Pink Floyd Showu, ki so ga mnogi lahko videli pred 2 letoma tudi na Hrvaškem.

Spektakel so Brit Floyd ustvarili skupaj z glasbenim režiserjem Damianom Darlingtonom ob izidu albuma največjih „uspešnic“ skupine Pink Floyd 'A Foot In the Door', vseboval pa bo najboljše pesmi, po osebnem izboru originalnih članov skupine Pink Floyd.

Na spektaklu Brit Floyd 'A Foot In The Door' boste lahko slišali pesmi “Hey You”, “See Emily Play”, “The Happiest Days of Our Lives”, “Another Brick In The Wall”, “Have A Cigar”, “Wish You Were Here”, “Time”, “The Great Gig In The Sky”, “Money”, “Comfortably Numb”, “Echoes”, “High Hopes”, “Learning To Fly”, “The Fletcher Memorial Home”, “Shine On You Crazy Diamond”, “Brain Damage”, “Eclipse” in “Run Like Hell”.

Ta veliki glasbeno-scenski spektakel Brit Floyd vam bo pričaral nekatere največje pesmi skupine Pink Floyd v kar dveh urah, kar pomeni, da tega dogodka res ne smete zamuditi! Kot dodatek, zaradi velikega interesa, bo novi show Brit Floyd vključeval tudi celotno, 23 minut dolgo izvedbo skladbe „Echoes“, ki so jo Pink Floyd posneli za album „Meddle“ leta 1971.

Obožujete skupino Pink Floyd, a žal še niste bili na njihovem koncertu, oziroma pogrešate njihove nastope? Ali pa vam morda res ni všeč to, da Roger Waters in David Gilmour nimata namena ponovno nastopiti skupaj? Obstaja rešitev, ki se imenuje Brit Floyd! Liverpoolska zasedba Brit Floyd, ki s svojimni nastopi slavi neverjetno zapuščino skupine Pink Floyd, bo v sklopu turneje ‘A Foot In The Door World Tour 2012' svoj veličastni „tribute“ nastop predstavila tudi vam v petek, 9. novembra 2012 v ljubljanski Hali Tivoli. Več o spektaklu na www.britfloyd.com.

www.britfloyd.com
www.facebook.com/britfloydshow
www.youtube.com/britfloydshow
www.twitter.com/britfloyd

Cena vstopnic v predprodaji:
do 30. 9. 2012 – 22,00 EUR;
od 1. 10. 2012 – 27,00 EUR;
na dan koncerta – 30,00 EUR.


NAKUP VSTOPNIC: http://www.eventim.si/si/vstopnice/brit-floyd-ljubljana-slovenija-hala-tivoli-274475/event.html

Nazaj na News seznam